Прокладка кришки клапанів MITSUBISHI 1035A714

Можна забрати:

Введіть номер телефону та ми Вам зателефонуємо

Кількість:
Доставка:
delivery
Самовивіз
проспект Голосіївський 130/57.
delivery
Доставка по Києву (здійснюється на наступний робочий день)
60 грн., при замовлені від 2000 грн. - безкоштовна.
delivery
У відділення нової пошти
по тарифам перевізника.
delivery
Кур’єром нової пошти
по тарифам перевізника.
Наші переваги:
  • Професійна консультація.
  • Турбота про кожного клієнта.
  • Власний склад.
  • Гарантія якості.

Опис:

Прокладка кришки клапанів 1035A714 MITSUBISHI - це елемент ущільнювача поршневих двигунів внутрішнього згоряння з верхнім розташуванням клапанів газорозподільного механізму; еластична прокладка для герметизації об'єму, закритого кришкою клапанів.

Прокладка кришки клапанів забезпечує щільність монтажу кришки до головки, герметизацію для запобігання витоку масла, захист деталей клапанного механізму та масла від забруднень (від попадання бруду, пилу, газів, що відпрацювали тощо). Тому, при появі витоків з-під кришки, прокладку слід замінити.

Незалежно від типу, всі прокладки кришки клапанів мають однаковий пристрій. Це плоска еластична деталь, що повторює форму площини прилягання кришки до головки блоку циліндрів, що має отвори під кріплення та інші деталі.

Прокладки кришки клапанів бувають таких видів:

  • Цільні - кільцева прокладка або прокладка більш складної форми, без розривів, яка просто встановлюється під кришку;
  • Складові - прокладка з розривами та вставками для герметизації входу розподільного валу або інших деталей;
  • Комплектні - крім основної прокладки в комплект можуть входити додаткові кільцеві ущільнювачі для колодязів свічок та інших отворів у кришці.

Також їх можна розділити на кілька типів за матеріалом виготовлення:

Гумова прокладка - виробляється з різних сортів гуми, вона найбільш еластична, проте внаслідок недоліків матеріалу виготовлення може значно змінювати свої характеристики при перепаді температур (розм'якшуватися при високих температурах, ставати менш еластичною на морозі) і в цілому має меншу довговічність.

Гумопробкові прокладки - виготовляються на основі гуми, до якої додано гранульовану пробку або інші пористі наповнювачі. Такий матеріал забезпечує високий ступінь герметизації та вібраційної розв'язки, проте прокладки з нього дуже вимогливі до якості встановлення та монтажу кришки, часто вони вимагають додаткової обробки рідким герметиком та мають обмежений термін служби.

Паронітові прокладки - виготовляються з пароніту . Пароніт може бути азбестовим та безазбестовим, проте сьогодні виробники відмовляються від використання азбесту на користь безпечніших матеріалів. Саме паронітові прокладки кришок ГБЦ сьогодні мають найширше поширення внаслідок своєї високої надійності, стійкості до негативних впливів та непоганих герметизуючих якостей.

Картонні прокладки - виготовляються із спеціальних сортів щільного паперу, що пройшли обробку для придбання стійкості до олій, бензину, води та інших негативних впливів. Ці прокладки найдешевші, проте вони найменш надійні, тому сьогодні вони використовуються на найпростіших двигунах.

Додаткова інформація:

На заміну слід вибирати прокладку, призначену для даної конкретної марки та моделі силового агрегату, так як деталі для інших моторів просто не підійдуть за розмірами та конфігурацією. Однак тут можливі варіанти щодо вибору матеріалу виготовлення прокладки. Для нових автомобілів на гарантії необхідно використовувати прокладку з того матеріалу, який вказано виробником, у цьому випадку заміну деталі потрібно довіряти тільки фахівцям.

  • Матеріал виготовлення гума
  • Вага, кг 0.037000
  • Товщина, мм 5.8
  • Висота упаковки, мм 6
  • Довжина упаковки, мм 140
  • Обєм упаковки, л 0.1
  • Ширина упаковки, мм 100
Прокладка кришки клапанів MITSUBISHI 1035A714
Прокладка кришки клапанів MITSUBISHI 1035A714

Сума замовлення: 649 грн